UPS Szerviz uszerviz.hu

 
 • « Vissza

  UPS Szerviz

 • Szünetmentes tápegység szerviz, javítás

  Szervizünkben Budapesttől nem messze, gödi helyszínen tudjuk vállalni az UPS készülékek vizsgálatát, állapotfelmérését.

  Az eredményektől függően elvégezzük az elektronika javítását, és/vagy az akkumulátorok cseréjét.

  Igény esetén, illetve nagyobb rendszerek, nehezen mozgatható nehezebb készülékek esetén szervizcsapatunk a helyszínre kiszállva végzi el a szükséges munkákat.

  Az APC hivatalos magyaroszági forgalmazójaként a legjobb minőséget szolgáltatjuk!

  Szervizcsapatunk 2005 óta foglalkozik mindenféle UPS javításával, elsősorban az APC készülékeivel.

  Tanácsadás, tervezés

  Szakembereink megtervezik az Ön igényeineg leginkább megfelelő szünetmentes tápellátási rendszert (akár aggregátorral/áramfejlesztővel is). A szükséges készülékek fajtája, mennyisége, az akkuk kapacitása, a szükséges kábelek mennyisége függ a rendszerre kapcsolt készülékek össz teljesítményfelvételétől (legrosszabb esetre tervezve), a kívánt áthidalási időtől, a fázisok/sínek számától, stb.

  A megtervezett rendszer elemeit leszállítjuk, a kábelezést a helyszínen készre szereljük. A kész rendszert élesztjük és teszteljük. A termékekre és az elvégzett munkára garanciát vállalunk.

  Raktárkészlet

  Üzletünkben lehetőség nyílik akkumulátorok és készülékek vásárlására. Kérjük tájékozódjon aktuális készletünkről, akcióinkról az UPS Akku Áruház honlapján.

  Motorkerékpár akkumulátor, motorakku

  Meglévő akkuját bevizsgáljuk, helyette pedig szükség esetén típusazonos, jó minőségű akkut ajánlunk.

  Szinte az összes, hazánkban elérhető motortípushoz kínálunk magas minőségű (YUASA, VARTA) akkumulátorokat. Ez nem fog egy szezon után szétesni, cellazárlatossá válni! Motorakku árainkról a motoralkatresz.eu áruházban tájékozódhat. Az akkut motortípus és évjárat alapján könnyen megtalálja!

  Autóakkumulátor

  Motoralkatrész Webáruházunkban személygépkocsikhoz is kínálunk termékeket. Tájékozódjon aktuális készletünlről a motoralkatresz.eu oldalon.

UPS Szerviz uszerviz.hu